Šokantne tvrdnje: Toše Proeski je ubijen, a ovo su dokazi za to

Toše Proeski poginuo je prije gotovo 10 godina, ali zanimanje javnosti za njegovu smrt ne jenjava. Tog kobnog jutra za volanom automobila u kojem je pjevač stradao bio je njegov prijatelj i vozač Georgij Georgijevski koji je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u kamion.
Makedonski slavuj preminuo je na licu mjesta na autocesti kod Nove Gradiške, a Georgij i Tošetova menadžerica Ljiljana Petrović bili su lakše ozlijeđeni. Cijela regija bila je zavijena u crno i oplakivala 26-godišnjeg talentiranog glazbenika.
Od tada su se pojavila mnoga nagađanja, a neki su čak tvrdili da je Toše živ te da se povukao jer se odlučio posvetiti vjeri i zarediti se.
Novu teoriju iznio je Jugoslav Petrušić, jedan od optuženih za organiziranje atentata na Slobodana Miloševića.
Gostujući u jednoj makedonskoj emisiji izjavio je kako je nevjerojatno da brzina kojom se kretao džip i jačina udarca nisu ozbiljno ozlijedili ostale putnike, već samo Proeskog, piše 24sata.hr
– Zračni jastuci su trebali biti otvoreni, ozljede koje bi oni imali na tijelu liječile bi se barem dva do tri tjedna. Sila je bila tolika da nisu mogli izaći neozlijeđeni. Neću se baviti s tim kako je to namješteno, ali to je nemoguće – zaključio je.
– To je čisto ubojstvo. Neću zalaziti u to koji su motivi i razlozi, niti me to zanima. Samo znam da ljudi koji pričaju o tome, govore kao šarlatani – kaže Petrušić.

Prethodni članakZa plaćeni boravak uz dijete roditelji umjesto kreveta dobiju stolicu
Sljedeći članakDanas obdukacija žrtava i saslušanje ubice: Iza trojice ubijenih ostalo četranestoro djece!