SMS organizira edukacijske skupove

Pozivamo sve ljubitelje interneta, marketinga, pisanja, dizajna, programiranja, društvenih mreža i svega što je kreativno da se odazovu na edukacijske skupove koje organizira Social Media Soldiers organizacija, priopćeno je iz ove organizacije.

“Cilj ove organizacije je širenje edukacije o digitalnom marketingu. Pojavom društvenih mreža poput You Tube-a, Facebooka, Twittera, Google+ i Pinteresta otvorena su nova tržišta koja poduzeća mogu iskoristiti da bi plasirali informacije o svojim proizvodima. Social Media Soldiers je organizacija koja se bavi marketingom na društvenim mrežama te je svoje usluge pružala poduzećima poput Kupujmo.ba, Annyer, Frizerland i drugima”, navodi se u priopćenju.

“Edukacija će trajati 3 mjeseca a polaznici će imati priliku učiti o digitalnom marketingu, društvenim mrežama (posebno Facebooku), pisanju projekata, dizajniranju slika, izradi reklama i ostalih vještina vezanih uz digitalni marketing. U edukaciju će biti uključeni programi poput domaćih uradaka, proučavanje slučajeva, izrada mini projekata i dijelovi vezani uz praktični rad na društvenoj mreži Facebook. Nakon završetka edukacije, organizacija sMs će odabrati najbolje kandidate za vršenje prakse u kategorijama community management, dizajn, programiranje i project management. Želimo prije svega napraviti jaku organizaciju koja će pružati edukaciju o digitalnom marketingu. Dobrodošli su svi koji žele učiti i raditi. Budući da je social media marketing vrlo mlada poslovna branša trebat će vremena da razvijemo program prilagođavanja poduzećima u Bosni i Hercegovini jer, ruku na srce, zaostajemo za našim susjedima i Europom, kako s uslugama tako sa shvaćanjem pojma Social Media Marketing. Vrlo som entuzijastični, jer nam se već javilo nekoliko ljudi koji su voljni učiti i raditi, tako da sve zainteresirane pozivamo da se jave na mail creativesolutionsexodus@gmail.com ili na broj 063 432 096. Prednost imaju kreativci koji su upućeni u rad društvene mreže Facebook”, stoji na koncu priopćenja.