Šmizle u srijedu gostuju u Kiseljaku

Jedna od najuspješnijih predstava Gradskog kazališta mladih Vitez, “Šmizle”, u srijedu, 15. veljače, će biti izvedena u Kiseljaku. Predstava će biti izvedena u Hrvatskom domu u Kiseljaku, s početkom u 20 sati. 

Ukoliko niste isplanirali ništa za Valentinovo ili želite produžiti dan zaljubljenih ili pak uopće ne obilježavate Valentinovo dodatni je razlog da u srijedu pogledate ovu iznimno uspješnu predstavu viteških kazalištaraca, koja je publiku oduševljavala gdje god je bila izvedena, poručili su iz kisejačke Mladeži HDZ-a BIH, na čiji poziv GKM Vitez i gostuje u Kiseljaku.

U predstavi glume Berna Mišković, Ana Maros, Mirna Matković, Ivona Matošević, Franka Matić, Antonela Lukić, Lorena Lukić i Petar Pejović. Režiju i adaptaciju potpisuje Bruno Grebenar. Grafičku pripremu plakata uradio je Borislav Sučić, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević.

„Riječ je o jednoj vrlo duhovitoj predstavi, koja u isto vrijeme ima i snažnu poruku, predstavi koja mami smijeh, ali i suze. Publika ovu predstavu svaki put prihvati odlično, za što sasvim sigurno zasluge imaju i naši odlični mladi glumci“, ističe Ivan Sajević, izvršni producent predstave i voditelj GKM Vitez.

Prethodni članakBRAVOOO: Dori Čosić zlatno odličje u Dugom Selu
Sljedeći članakPredstava ‘BITKA ZA VUKOVAR – KAKO SMO BRANILI GRAD I HRVATSKU’ večeras u Busovači