Šmizle osmi put napunile Kazališnu dvoranu Vitez i otvorile 10. Dane kazališta “Vitez 2018”

Najigranija i sada već najuspješnije predstava Gradskog kazališta mladih Vitez, “Šmizle”, izvedena je na otvaranju jubilarnih 10. Dana kazališta “Vitez 2018”. Ovo je bio osmi put da se ova predstava igra u Kazališnoj dvorani Vitez, a, kao i uvijek, i ovoga puta dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. 

Ovogodišnje kazališne dane u Vitezu svečano je otvorio član Gradskog kazališta mladih Vitez, od ove godine i profesionalni glumac, Marko Mirković. “Presretan sam što nakon deset godina naši kazališni dani idu dalje, prikazuju odlične predstave i pune dvoranu. Ponosan što sam kao glumac potekao upravo na ovim daskama i ovoj dvorani, a još ponosniji da upravo ja imam priliku proglasiti ovogodišnje kazališne dane otvorenim”, kazao je na otvorenju Marko Mirković. Sve nazočne je pozdravio i Bruno Grebenar, tajnik GKM-a Vitez, zahvalivši publici za svu potporu kroz sve prethodne godine.

“Šmizle” su već po običaju oduševile publiku svojim nastupom i sada se može bez ikakve dileme nagovijestiti kako će ova predstava sigurno biti igrana još nekoliko puta u Vitezu. Odlična igra mladih članova GKM-a Vitez i ovoga je puta publiku oduševila i nasmijala do suza, a dvoranom se prolamao smijeh i pljesak. Na koncu predstave višeminutni pljesak bio je pokazatelj zadovoljstva publike, kojoj se zahvalio i voditelj GKM Vitez, Ivan Sajević.

U predstavi “Šmizle” igrau: Berna Mišković, Ana Maros, Ivona Matošević, Antonela Lukić, Mirna Matković, Franka Matić, Lorena Lukić i Petar Pejović. Predstavu je po tekstu Miroljuba Nedovića režirao Bruno Grebenar, a izvršni producent je Ivan Sajević.

Prethodni članakU sljedećih nekoliko dana očekuju se kiša i pljuskovi
Sljedeći članakNagradni fotonatječaj „!hej Obojimo jesen“ HT Eroneta