Šmizle i GKM Vitez oduševili i oduševljeni u Šidu

Gradsko kazalište mladih Vitez proteklog je vikenda boravilo u Srbiji, točnije u Šidu, gdje su se brojnoj publici predstavili svojom uspješnicom, predstavom “Šmizle”. 

“Ovo je bila revijalna smotra, a mi smo presretni da smo bili dio programa koji je trajao više od mjesec dana te okupio gotovo 20 kazališnih skupina iz regije. Proveli smo tri nezaboravna dana u Šidu, a ovim putem se u ime naše ekipe želimo zahvaliti našim domaćinima, posebno Cvetinu Aničiću, na krasnom gostoprimstvu, a imali smo zadovoljstvo tri dana provesti s kazališnim skupinama iz Županje i Kaštela, koje također ovim putem pozdravljam”, kazao je za vitez.info Ivan Sajević, voditelj GKM Vitez.

Na poziv Amaterskog pozorišta “Branislav Nušić” iz Šida viteški kazalištarci sudjelovali su u jako bogatom i kvalitetnom programu. Posebno je zanimljivo kako su bili smješteni u starom dvorcu, koji je sve impresionirao, a sve predstave koje su igrane u dvorani Kulturno obrazovnog centra (KOC) u Šidu bile su iznimno posjećene.

“Domaćini su bili sjajni, publika također. Svi smo oduševljeni, a tri dana su prošla u sekundi. Nestripljivo iščekujemo sljedeću godinu i odlazak u Šid, ali prije toga se veselimo novom susretu s našim dragim prijateljima, u studenom, u Vitezu”, kazala je za vitez.info Lorena Lukić, članica GKM Vitez.

Članovi Gradskog kazališta mladih Vitez nakon povratka iz Šida aktivno rade na pripremama 7. međunarodnih Dana kazališta “Vitez” 2015″, koji započinju 30. listopada predstavom “Hamlet u pikantnom umaku”, Satiričkog kazališta mladih Slavonski Brod.

Također, još jednom vrijedi istaknuti kako će u subotu, 24. listopada s početkom u 12 sati u kazališnoj dvorani Vitez biti održana i audicija za prijem novih članova u GKM Vitez.