Šmizle GKM-a Vitez najbolja predstava 8. festivala kazališnog stvaralaštva u Belom Manastiru

Tijekom listopada i studenog održan je tradicionalni, 8. festival kazališnog stvaralaštva u Belom Manastiru. Festival je ugostio veliki broj kazališta iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, a u natjecateljskom dijelu festivala nastupilo je i Gradsko kazališta mledih Vitez s predstavom Šmizle. 

Gradsko kazalište mladih Vitez još jednom je potvrdilo svoju kvalitetu te iznimnu popularnost koju uživa među publikom. Naime, prema ocjenama publike nagrada za najbolju predstavu 8. festivala kazališnog stvaralaštva u Belom Manastiru pripala je predstavi “Šmizle” GKM-a Vitez, koje tako i u četvrtoj godini igranja osvajaju nagrade gdje god se pojave.

Vrijedi istaknuti i to kako je u Belom Manastiru premijerno u Šmizlama nastupila Matea Bošnjak, u ulozi Lele, te osvojila nagradu za najbolju sporednu žensku ulogu.

“Radujemo se novoj nagradi za najbolju predstavu. Posebno nas veseli taj nevjerojatan odnos i sinergija s publikom, a naše Šmizle i Svastike su tako nastavile stopostotan niz nagrada za najbolje predstave u izboru publike. Ovim putem čestitamo i našoj Matei koja je osvojila nagradu, ali i proteklog vikenda imala fenomenalan nastup na Supertalentu”, kratko su prokomentirali iz Gradskog kazališta mladih Vitez.

Godišnje kazališne nagrada dodijeljene su u sklopu 9. Europske Noći kazališta, 25. studenog, u Belom Manastiru, a s obzirom da su istovremeno članovi GKM-a Vitez nastupali u Popovači, nagrade će im biti naknadno uručene.

Prethodni članakJutarnji list: Gledatelji uvjereni da je ‘Supertalent’ namješten, ne mogu prežaliti što je Matea Bošnjak ispala
Sljedeći članakUdruga za pomoć osobama s posebnim potrebama “Betanija” obilježava Svjetski dana osoba s poteškoćama