Službeno utemeljena Udruga „Klub navijača GNK Dinamo Zagreb Vitez“

Udruga „Klub navijača GNK Dinamo Zagreb Vitez“ skraćeno KN Dinama Vitez, u prethodnom je periodu unatoč pandemiji koronavirusa, koji je pogodio cijeli svijet pa tako i Bosnu i Hercegovinu i Središnju Bosnu, formalizirala svoj status te je i službeno upisana u Registar udruga Županije Središnja Bosna.

Još krajem veljače, točnije 27. veljače 2020. godine entuzijasti, navijači i simpatizeri GNK Dinamo Zagreb iz Viteza i Središnje Bosne, održali su sastanak na kojemu je prisutno bilo preko pedeset osoba. Tada se na sastanku razgovaralo o svim aktivnostima koje je potrebno dogovoriti, pripremiti i realizirati s ciljem održavanja Izborne skupštine, gdje će svi zainteresirani za osnivanje Udruge Kluba navijača Dinama Vitez moći birati vodstvo Udruge.

S obzirom na ubrzano širenje koronavirusa, Inicijalni odbor je u proširenom sastavu održao Izbornu skupštinu gdje je za predsjednika Skupštine izabran Dario Čerkez, a za predsjednika Upravnog odbora/Udruge jednoglasno je izabran Vlado Mišković.

“Ono što nam je bio prvobitni cilj i namjera, uspjelo nam je, a to je da laganim koracima i na zdravim temeljima izgradimo još jednu pozitivnu priču u Vitezu. Osnivanje Udruge, koja neće biti samo orijentirana na organizirano gledanje utakmica Dinama, odlazaka na utakmice, nego i mnogo više od toga. Članovi Udruge, uvjereni smo da će uvijek biti dostupni i rado će se odazvati svim humanitarnim, kulturno-zabavnim, sportskim i drugim događajima na području općine Vitez. Želja nam je da zajedno produbimo ona osjećanja prema voljenom klubu i da u što većem broju budemo na dispoziciji svim našim sugrađanima u onim trenucima kada svojim angažmanom budemo u prilici doprinijeti da naš Vitez bude još ljepše i ugodnije mjesto za život, a bez obzira koje smo vjere, nacije ili za koji klub navijali. Obzirom na brojne upite u svezi članstva i potpore radu, svi zainteresirani mogu se javiti na službenu facebook stranicu Udruge ili svoj novčani prilog mogu uplatiti na žiroračun:

Račun za uplatu iz BiH: 3382502287546970

Račun za devizne uplate iz inozemstva: BA393382504887547386 SWIFT: UNCRBA 22

Na uplatnici u polje primatelj navesti: Udruga Klub navijača GNK Dinamo Vitez
Svrha uplate: potpora u radu.

Sva uplaćena sredstva Udruzi, bit će uložena u pripremanje vlastitih prostorija, a svima koji uplate svoje priloge, dostavit će se na uvid izvješće o prihodima i rashodima” poručili su iz Udruge.