Službeno priopćenje agencije ‘Dream team’ povodom otkazivanja koncerta Željka Joksimovića

Nakon što su se oglasili iz menadžmenta Željka Joksimovića, povodom neodržavanja koncerta ovoga pjevača u Novom travniku, te iz poduzeća ORŠK, koje upravlja Gradskom sportskom dvoranom u Novom Travniku, danas je priopćenje za javnost uputio i menadžment agencije “Dream team”, koja je bila organizator navedenog koncerta.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Poštovani, ovim putem Vam šaljemo službenu obavijest o razlozima otkazivanja koncerta i povratu karata koje ste kupili na prodajnim mjestima u srednjoj Bosni. Koncert Željka Joksimovića zakazan 03.11.2012. godine u športskoj dvorani u Novom Travniku je otkazan od strane našeg managamenta, a razlog je nedovoljan broj prodanih karata u pretprodaji. Odluka je bila teška i mučna, ali smo procijenili da nekoliko stotina prodanih karata u pretprodaji ne bi pokrilo ni osnovne troškove koncerta, stoga smo se odlučili za ovaj nepopularan potez.

Novac prikupljen od kupljenih ulaznica je uplaćen kao predujam Željku Joksimoviću i naši odvjetnici su pokrenuli pravne postupke vezane za povrat novca. U trenutku kada novac bude isplaćen natrag, mi ćemo izvršiti povrat sredstava klijentima koji su kupili ulaznice. Povrat će biti ispred dvorane u Novom Travniku. Prije datuma povrata isti ćemo objaviti na našoj facebook stranici, te na portalima na kojima smo najavljivali koncert.

Napominjemo da mi kao organizator snosimo odgovornost za kupljene karte, te da njihov povrat NIJE moguć na prodajnim mjestima koja su bila u opticaju tijekom pretprodaje, te da osobe i firme koje su prodavale karte ne snose NIKAKVU odgovornost za POVRAT karata, jer su ta prodajna mjesta/tvrtke bili samo posrednici u prodaji. Sva dodatna pitanja i informacije možete postaviti u INBOX. Nadamo se da će ova parnica uskoro biti gotova, te da ćemo sve klijente isplatiti u što skorijem vremenskom roku”, stoji u priopćenju menadžmenta agencije “Dream team”.