SLUŽBENO: NK “Vitez” domaće utakmice igra na Gradskom stadionu u Vitezu

Povjerenstvo za natjecanje Nogometnog saveza Bosna i Hercegovine odobrilo je Nogometnom klubu “Vitez” igranje domaćih utakmica BH Telecom Premijer lige na Gradskom stadionu u Vitezu, u sezoni 2014/15, potvrdio je danas za Fenu glasnogovornik NK “Vitez”, Ivan Sajević.

Nakon pismenog zahtjeva NK “Vitez” za odigravanjem službenih utakmica BH Telecom Premijer lige na Gradskom stadionu u Vitezu izvršen je kontrolni pregled stadiona te je povjerenstvo za natjecanje donijelo zaključak kojim se NK “Vitez” daje odobrenje za igranjem domaćih utakmica u Vitezu.

“Sretni smo što je napokon okončan proces dobivanja licence kako bismo mogli igrati domaće susrete na našem, Gradskom stadionu u Vitezu. Ovo će sasvim sigurno razveseliti i naše navijače te se nadamo kako će u ovoj sezoni tribine biti ispunjenije nego je to bio slučaj prethodne sezone”, kazao je Ivan Sajević.

Iz NK “Vitez” su potvrdili kako će u petak, 1. kolovoza, biti održana i tiskovna konferencija na kojoj će biti govora o nastupajućoj sezoni te očekivanjima kluba.