SLUŽBENO: Ministarstvo zakazalo datum nastavka nastave u školama SBŽ!

Portal vitez.info jučer je objavio neslužbenu informaciju kako bi nastava trebala biti nastavljena u ponedjeljak, 20. veljače 2012. godine.

Ovaj dogovor postignut je s aktivom ravnatelja osnovnih škola SBŽ, a danas je održan sastanak i s aktivom ravnatelja srednjih škola SBŽ, na kojemu je potvrđen ovaj prijedlog.

“Nastava će, nakon njezine obustave 6. veljače, biti nastavljena u ponedjeljak, 20. veljače. Nakon održanih sastanaka s aktivima osnovnih i srednjih škola usvojen je prijedlog dfa učenici u školske klupe ponovno krenu u ponedjeljak”, potvrdio je za vitez.info ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa SBŽ.

Ministar Jurina potvrdio nam je kako je nastava u školama zakazana za ponedjeljak, a nije mogao kazati što će biti s najavljenim štrajkom sindikata osnovnog obrazovanja SBŽ.

“Ovoga tjedna nisu zakazani pregovori sa sindikatima osnovnog obrazovanja SBŽ, a Iskreno se nadam da štrajka neće biti”, izjavio je za vitez.info ministar Jozo Jurina.

Ovoj informaciji svakako valja pridodati i podatak da će, ukoliko se u međuvremenu ne postigne dogovor Vlade i sindikata osnovnog obrazovanja u SBŽ, učenici osnovnih škola ponovno provoditi vrijeme u kućama, umjesto u školskim klupama.

p.s. ako vam je drago da nastava počinje stavite “lajk”, ako nije napišite komentar…;)