Slavica Josipović i Rudo Vidović podnijeli ostavke na sve dužnosti u HDZ 1990?!

Danas poslijepodne nekoliko je medija objavilo informaciju kako su Rudo Vidović, zamjenik predsjednika HDZ 1990 i Slavica Josipović podnijeli službene ostavke na mjesta zamjenika predsjednika stranke i mjesto predsjednice kluba u parlamentu FBIH.

Mostarski portal Bljesak piše kako je razlog ostavki sinošnje izglasavanje nepovjerenja Slavici Josipović u Županijskom odboru stranke u Županiji srednjobosanskoj.

„Želeći, vjerojatno, izvršiti pritisak na predsjednika Martina Raguža, jutros su u prostorije središnjice HDZ 1990 u Mostaru službeno zaprimljene ostavke Slavice Josipović na mjesto predsjednice kluba u Parlamentu FBIH, kao i Rude Vidovića na mjesto zamjenika predsjednika HDZ 1990 Ovime svakako žele izvršiti pritisak na predsjednika HDZ 1990, iako njih dvoje nemaju podršku niti predsjedništva stranke, niti županijskog odbora” piše Bljesak.

Vidović i Josipović danas nisu željeli govoriti o razlozima napuštanja stranke, a već sutra će razgovarati sa predsjednikom HDZ-a 1990 Martinom Ragužem o novonastaloj situaciji, prenijela je Federalna televizija.

Središnjica HDZ-a 1990 Mostar demantira ostavke

Glasnogovornik HDZ-a 1990 Veso Vegaar, izjavio je pak, kako središnjica HDZ 1990 u Mostaru nije danas zaprimila nikakve ostavke.

„Danas ničije ostavke nisu stigle u našu središnjicu, a ukoliko dođu javnost će biti blagovremeno obaviještena” rekao je za Bljesak.info Vegar.