Slađana Kujundžić podnijela neopozivu ostavku

altPrije nekoliko dana mlada i ambiciozna predsjednica Općinske organizacije HSP-a Kiseljak, Slađana Kujundžić, podnijela je ostavku na tu funkciju i zatražila brisanje iz članstva u ovoj stranci.

I ta vijest i ne bi privukla pozornost da pozornost ne privlače razlozi napuštanja dužnosti predsjednice i brisanja iz članstva HSP-a.

Naime, u dopisu upućenom Glavnom stanu HSP-a, Slađana Kujundžić tvrdi da je „podvrgnuta pritiscima Berislava Eleza (predsjednik srednjobosanskog Županijskog odbora HSP-a op.a.), Mire Ilijaševića, Mladena Barišića, Jelene Vidović i Zdravka Hrgote, na provođenju huškačke i maloumne politike”, i da su to razlozi neopozive ostavke.

A sve ovo i dodatno je obrazložila Slađana Kujundžić tvrdeći da su Berislav Elez i njegovi istomišljenici i politički sljedbenici, politički nezrele i krajnje nekorektne osobe kojima, u političkoj borbi, cilj opravdava svako sredstvo. „Takvo što moj mentalni sklop, moj odgoj, moje shvaćanje politike, to jednostavno ne prihvaća”, kaže Slađanba i tvrdi kako je od nje traženo, pa i zahtijevano, da proziva i blati pripadnike drugih političkih stranaka s hrvatskim predznakom, posebno pripadnike i visoko pozicionirane pripadnike HDZ-a BiH iz Kiseljaka. „Pod zahtjevom – napadaj, vrijeđaj, izmišljaj, optužuj… – bila je Lidija Bradara, predsjednica Ž.O HDZ-a BiH, Josip Kvasina, predsjedatelj županijske Skupštine, Ivo Miro Jović, bivši član Predsjedništva BiH i sada visoko pozicionirani član HDZ-a BiH, general Mario Bradara, Pero Mađžar i drugi, i to bez ikakvih dokaza, argumenata, bez ikakvih razloga i povoda. To je ta njihova politička borba i njihov putokaz za bolju i uspješniju Hrvatsku stranku prava, za bolju i ljepšu budućnost BiH i hrvatskog naroda u njoj”.

Slađana kaže kako bi, da je slušala, možda imala i neku perspektivu jer je mlada, obrazovana (završila je socijalni rad op.a.), ali…! Perspektiva tim putom i na taj način uopće me ne interesira”, poručuje Slađana Kujundžić, sada bivša predsjednica Općinske organizacije HSP-a Kiseljak.

Zvonimir Čilić / VL