FOTO: U slaboj utakmici realna podjela bodova

FOTO: NK VITEZ

Vrlo slaba nogometna predstava, možda i najslabija u Vitezu u ovoj sezoni, bez golova, s vrlo malo stvorenih zrelih prilika,  bez ikakvih uzbuđenja i tek s jednim toplim i dugim pljeskom prije četrnaest dana teško ozlijeđenom igraču Viteza Marku Jevtiću kada se pri samom kraju utakmice pojavio u gledalištu.

Istina, počelo je žustro i već u  5. minuti domaćini su bili u prilici doći u vodstvo. Naime, Livančić se probio u šesnaesterac gostiju s 14 metara snažno šutirao i pogodio desnu vratnicu već savladanog golmana Ilića. U tom početnim minutama Vitežani su imali laganu terensku inicijativu a u 12 minuti golmana Ilića uposlio je Dedić udarcem s ruba kaznenog prostora a gostujući golman je dobrom intervencijom loptu izbacio u korner.

Prvi put gosti su ozbiljnije zaprijetili u 19. minuti, Vukotić je snažno šutirao a obrambeni blok Viteza loptu je izbacio u korner. Do kraja poluvremena igralo se uglavnom na sredini terena a tek u 44. minuti Dedić je iz solidne pozicije traljavo šutirao preko gola.

Ni drugo poluvrijeme nije bilo ništa bolje, čak bi rekli još i lošije. Igrom obje momčadi „umrtvile“ su i gledalište koje je nijemo promatralo mučenje igrača obje momčadi, gledali su kako se i jedni i drugi „boje praznih pušaka“, ili je, pak, i jednim i drugim neodlučan ishod odgovarao. No, rekli bismo, ako i je tako, više je svakako odgovarao gostujućoj momčadi, koja mirno ćeka nastavak prvenstva a to se još uvijek ne može reći za Vitežane.

V I T E Z   :   K R U P A   0 : 0

VITEZ  Gradski stadion. Gledatelja: 1000
Sudac: Admir Šehović (Sarajevo) 7

VITEZ: Nwolokor 6,5, Livaja 6, Vrhovac 6, Hodžurd 6, Sadikovi  6, Muminović 6, Kapetan 6, Dedić 6 (od 74. Đerić -) Livančić  6,5, Alispahić 6 (od 65. Mamić 6), Selimović 6 (od 65. Rašić 6)

KRUPA:  Ilić 6,5, Redžić 6, Jašarević 6, Koljić  6 (od 46. Perić 6), Ljubenović 6 (od 53. Mirković 6), Dujaković 6,5, Milutinović 6, Vukotić 6,5, Čomor 6,  Aleksić 6, Milanović 6 (od 46. Barić 6).

Igrač utakmice: Toni Livančić

Prethodni članakPoruka navijačima Viteza
Sljedeći članakFOTO: Spektakularno otvoren Babaloo klub u Vitezu, večeras nastavak vrhunske zabave