Skupština NK Vitez u četvrtak

Najstariji i najpopularniji sportski kolektiv u Vitezu NK Vitez, nalazi se u vrlo teškoj organizacijskoj i financijskoj situaciji koja ozbiljno prijeti čak i gašenjem ovog najstarijeg, sedamdeset dvogodišnjeg, viteškog sportskog kolektiva

Da ipak do tog  neće doći moglo bi se zaključiti na temelju zakazane (konačno op.a.) Skupštine kluba, za 1. kolovoza (četvrtak) u 17 sati u dvorani Općinskog vijeća Vitez. A da ne dođe do tog  „crnog scenarija“  prije svega je nužno da na zakazanu Skupštinu dođe najmanje 21 skupštinar, kako bi doneseni zaključci i odluke imali zakonsku težinu. No, prema dosadašnjim reakcijama ljubitelja sporta, nogometa prije svega, na vijest koju je naš portal objavio prije desetak dana, o mogućem gašenju NK Viteza,  a bile su brojne, očekuje se dolazak i daleko većeg broja od nužno potrebnog kvoruma.

Jer, gašenje ovog uglednog sportskog kolektiva koji „tone“ protekle dvije godine i stanje u kojemu se nalazi prijeti potonućem, a što bi bila sportska, i ne samo sportska, tragedija, nego i sramota za grad Vitez koji godinama nosi epitet „grad sporta“, što je, ustvari i niz proteklih godina i bio.

Iz NK Vitez poručuju, mole, poštovatelje ovoga kluba da dođu na Skupštinu gdje će se tražiti rješenje za nastavak rada i djelovanja ovoga kluba, s vjerom da će se na Skupštini ta rješenja i pronaći.