Škola počinje u…

U posljednjih nekoliko dana puno se špekuliralo hoće li nastava u Srednjobosanskoj županiji krenuti na vrijeme ili će pak početak nastave biti odgođen. Tim tragom kontaktirali smo Lucu Milišić, predsjednicu Neovisnog sindikata djelatnika srednjih škola SBŽ, koja je za portal vitez.info potvrdila kako početak nastave nikad nije ni bio upitan.

“Drugo polugodište započinje u ponedjeljak, 16. siječnja 2012. godine. Istina je kako još uvijek nismo potpisali Sporazum s Vladom, ali mi u NSDSŠ SBŽ vjerujemo kako ćemo to učiniti  već u ponedjeljak, 16. siječnja. Svoj pristanak za potpisivanje sporazuma s Vladom SBŽ dalo je oko 80% članstva našeg sindikata”, izjavila je Luca Milišić, predsjednica Neovisnog sindikata djelatnika srednjih škola SBŽ.

“Nema razloga da nastava ne započne na vrijeme, dakle 16. siječnja. Ministarstvo nije dobilo nijedno obavještenje o mogućem štrajku, niti bilo kakve druge naznake”, potvrdio je naš izvor u Ministarstvu prosvjete, znanosti, kulture i sporta SBŽ.

Također, potvrdu informacije da će drugo polugodište započeti u ponedjeljak, 16. siječnja dobili smo u Osnovnoj školi Vitez i Srednjoj školi Vitez.

Ako vam je drago što nastava počinje u ponedjeljak, 16. siječnja stavite ‘lajk’, a ako nije napišite komentar…;)