Škola plivanja Wellness & SPA centra osvojila 7 medalja u Sarajevu

U subotu 22. studenog na bazenu hotela Holywood u Sarajevu održano je natjecanje za djecu, polaznike škole plivanja Wellness SPA centra FC BiH. Sudjelovalo je oko 40 djevojčica i dječaka uzrasta od 5 do 15 godina koji su pred svojim trenerima pokazali stečene vještine u plivanju. Natjecala su se djeca iz škole plivanja Wellness SPA centra FC BiH i djeca iz škole plivanja Sportskog kluba OXYGEN iz Sarajeva.

Sva djeca su se borila u stilu olimpijskih prvaka, a cilj je bio isplivati predviđenu dionicu i ostvariti što bolji rezultat.

Ideja o organiziranju natjecanja se pokazala veoma uspješnom, jer je jako puno djece dobilo dobar motiv da se nastavi baviti plivanjem i želju za sudjelovanjem na većim natjecanjima i postizanjem boljih rezultata. Samim tim otvoren im je put sportskog načina života u budućnosti, što je i cilj bavljenja ovim sportom. Sigurno, jedan od najvažnijih ciljeva ovog programa jest i taj da se dijete nauči boriti za sebe, da nauči pobjeđivati, ali isto tako da nauči i gubiti, jednostavno, cilj je da postane dobar sportaš i čovjek.

Svi učesnici su dobili zahvalnicu, a osvojena su i prva tri mjesta. Medalje su osvojili:

Augustin Blažević, prvo mjesto disciplina kraul 100 metara.
Josipa Blažević, prvo mjesto disciplina mješovito 50 metara.
Lora Bobaš, prvo mjesto, disciplina 25 metara prsno
Matea Blažević, drugo mjesto disciplina mješovito 50 metara.
Mirna Bobaš, treće mjesto disciplina 50 metara mješovito.
Luka Blažević, treće mjesto disciplina 50 metara mješovito .
Nevena Mlakić i Amra Ibrević djelile su treće mjesto disciplina 25 metara prsno.

Škola plivanja Wellness SPA centra FC BiH postoji od 2010. godine. Ovu školu je dosad pohađalo preko 500 djece različitog uzrasta. Cilj škole plivanja je okupljanje djece kroz organiziran sustav učenja jednog od najzdravijih i najljepših sportova-plivanja, smanjenje broja neplivača i popularizacija plivanja.

Škola plivanja se održava tijekom cijele godine pod stručnim nadzorom profesora tjelesnog odgoja i sporta, Ante Sučića. Ovim putem iz Škole plivanja upućuju poziv djeci od 5-15 godina, da dođu da se zabave, druže, nauče plivati i s njima postanu prvaci.

Više informacija možete dobiti na telefon: 030/718-446 ili wellness@central.ba

Reklama