Škola nogometa “Romari” sudjelovala na međunarodnom nogometnom turniru u Makarskoj

Prvi vikend mjeseca svibnja bio je rezerviran za odigravanje utakmica na Međunarodnom nogometnom turniru za djecu “Makarska kup 2015” – U9.

Na turniru su, vođeni svojim profesionalnim trenerima, nastupili i mališani Škole nogometa “Romari” iz Viteza. Uz mališane iz Viteza, na turniru su nastupile mnoge poznate dječje ekipe, od kojih svakako vrijedi spomenuti HNK Hajduk, NK Zadar, GNK Dinamo, NK Adriatic i HŠK Zrinjski te mnoge druge.

Viteški mališani svoje umijeće igranja nogometa u potpunosti su opravdali. U doista neizvjesnim utakmicama svladali su neke i mnogo jače protivnike, tako da su na kraju ostvarili zavidne uspjehe. Uz natjecateljski duh koji je vladao u Makarskoj, mladi nogometaši su posjetili i prirodne znamenitosti ovog grada te neizbježnu i prelijepu makarsku plažu, tako da je uz nogomet ova posjeta Makarskoj imala i karakter proljetnog odmora.

Vrijedi spomenuti kako je Škola nogometa Romari odmah po povratku u Vitez dobila pozivnicu za turnir koji se igra idućeg vikenda u Ptuju, u organizaciji Škole nogometa Drava Ptuj. Na spomenutom turniru sudjelovat će mnoge europske proslavljene škole nogometa, između ostalih i Sturm Graz, Club Brugge, Koper, Fiorentina, Vojvodina i Olimpia.

Kako su za naš portal iz Škole nogometa “Romari” kazali, djeca i treneri će se rado odazvati ovom pozivu.

Prethodni članakSpektakularnim koncertom završeno Hrvatsko proljeće Središnje Bosne
Sljedeći članakNajbolja proljetna igra Viteza