Škola nogometa Kolibrići postala suradnikom Talent Centra

Škola nogometa Kolibrići NK Rijeka od jučer je prva u BiH postala suradnikom Talent Centra – nove sportske organizacije koja ima za cilj promociju dječjeg nogometa u regiji.

Samim početkom suradnje s Talent centrom svi turniri u organizaciji ove škole nogometa su ušli u projekat “Rejting lige”.

Čast i zadovoljstvo nam je upoznati sve naše sportske prijatelje i sve sudionike turnira u organizaciji naše škole nogometa da su nogometni turniri za dječake “Trofej grada Viteza”,  Memorijalni turnir “Trofej Slavuj” i Božićni nogometni turnir prvi dječji nogometni turniri u BiH sa predznakon TC turniri.

To znači da će u budućnosti svaki sudionik turnira u organizaciji ove škole nogometa postati sudionikom “Rejting lige” tako što će svojim plasmanom na turniru ostvarivati određeni broj bodova. Nedavno završeni I nogometni turnir “Trofej grada Viteza” je prvi dječji nogometni turnir s prostora BiH čiji su rezultati bodovani i već se nalaze na tabeli “Rejting lige”.

Svi sudionici ovoga turnira već zauzimaju svoje mjesto na tabeli “Rejting lige” i to ovisno od ostvarenog rezultata na istom. Moramo napomenuti da se u projektu “Rejting lige” boduju turniri samo za selekcije od 5-12 godina starosti.

Mjesto koje trenutno zauzima nogometna škola Kolibrići NK Rijeka ili nogometni klub možete pogledati na linku:

http://talentcentar.com/rejting-liga-rezultati

Prethodni članakU Travniku održana tribina o iseljavanju stanovništva: Hoće li BiH postati dom za umirovljenike?
Sljedeći članakDeset tisuća gledatelja na humanitarnom nogometnom spektaklu pod Bijelim brijegom