Škola nogometa Kolibrići osvojila drugo mjesto na jakom turniru u Ilidži

Proteklog vikenda u Ilidži se održao veliki dječji nogometni turnir pod nazivom Kup Šampiona 2020.godine. Na turniru je u četiri uzrasne selekcije sudjelovalo 80 ekipa iz cijele BiH. Među sudionicima su bili i mališani uspješne škole nogometa Kolibrići iz Viteza, čije selekcije briliraju u protekle dvije godine te su u Vitez donijele niz trofeja i medalja.

Da se tradicija i ovaj niz nastavi mališani ove škole nogometa su se pobrinuli te u Vitez ponovo donijeli trofej za osvojeno drugo mjesto te srebrene medalje zlatnog sjaja.

“U iznimnoj konkurenciji 20 ekipa iz cijele BiH naša selekcija 2011. godište je stigla do finala te još jednom dokazala da spada u red najkvalitetnijih u ovoj uzrasnoj kategoriji. Ovo je samo još jedan u nizu vrhunskih rezultata naših selekcija koje ubiru plodove mukotrpnog i sustavnog rada naše škole nogometa. Naša selekcija 2009. godište je unatoč odličnim igrama svoj nastup završila u grupnoj fazi.S vi ovi turniri su pripremni za vrhunac natjecateljske sezone Trofej grada Viteza, 8. Bulls cup u Pelagićevu te Dalmatinko kup u Splitu”, kazao je za Vitez.info Dario Čerkez, voditelj i trener Škole nogometa Kolibrići.

Prethodni članakU FBiH više od 50 posto registriranih vozila starije od 15 godina
Sljedeći članakPoliklinika Medical Centar i KK “Mladost” potpisali ugovor o sponzorstvu perspektivnih karataša