SJEĆATE SE FILMA 96 SATI? Posljednji nastavak akcijskog hit filma u kino Theatre!

Drugi filmski tjedan siječnja obilježit će raznovrsni filmovi koji mogu zadovoljiti sve ukuse. U akcijskom hit filmu 96 SATI možete pogledati kako će završiti neuništivi Liam Neeson.  Ima li boljih animiranih filmova od onih koje napravi Disney studio? Naravno da nema, zato za sve mališane ovog vikenda imamo na programu film Ekipa za 6 koji će ih dobro zabaviti. Zasigurno mnogi vas “googlaju” za raznoraznim bolestima, a u filmu Hipohondar pogledajte kako to panično radi glavni junak filma.

96 SATI: U BIJEGU

Miroljubivi obiteljski čovjek Bryan Mills (bivši agent zanimljive i bogate prošlosti) ne bježi više od najgorih zlikovaca današnjice, nego od ujedinjenih policijskih snaga Los Angelesa, CIA-je i FBI-ja. Njih će regrutirati Franck Dotzler (Forest Whitaker) nakon što Mills (Liam Neeson) pobjegne tijekom uhićenja običnim murjacima. Naime, Bryanu je netko namjestio ubojstvo bivše supruge (Famke Jansen), a u opasnosti će se naći i njegova kćer Kim (Maggie Grace) koja je sada uspješna studentica sveučilišta UCLA.

EKIPA ZA 6 3D SINK

SINKRONIZIRANO! Inspiriran Marvelovim istoimenim stripom i ispunjen emocijama i humorom koji se očekuje od Walt Disney studija, u kina stiže animirani film „Ekipa za 6“!

HIPOHONDAR

Romain je 39-godišnji samac koji radi kao fotograf za on line medicinsku enciklopediju. Njegov mu posao nimalo ne pomaže u borbi s hipohondrijom od koje pati i zbog koje stalno surfa Internetom. Naime, svaka sitnica koju Romain na sebi uoči googlajući se pretvara u smrtonosnu bolest. Njegov jedini prijatelj njegov je liječnik dr. Dimitri Zvenka.