SJAJNA PRIČA: SOR „MS Clean“ obrt za čišćenje i održavanje Novi Travnik

Mladi ljudi, mlada ekipa na kojima ni doba Corone nije uspjelo poremetiti planove. Tako nekako bismo opisali SOR „MS Clean“ obrt za čišćenje i održavanje Novi Travnik. Ovaj mali obrt iz Novog Travnika u stalnoj je ekspanziji svojih usluga, ali jednako tako i svoga tima.

Kako nam kaže naš sagovornik i začetnik ovoga obrta, Josip Mišković, sama ideja se rodila prije dvije godine.

„Nismo imali servis za čišćenje koji bi našim sugrađanima ponudio kvalitetnu uslugu te garanciju na svaki obavljeni posao. Dubinsko čišćenje namještaja su radili ljudi koji su to vidjeli na nekom Youtub-e kanalu i krenuli u to. Ne moram ni govoriti koliko je lako „uništiti“ nečiji namještaj korištenjem svakojakih sredstava i kemije koja nije adekvatna. Tu smo mi uskočili, edukacije, razgovori sa ljudima koji su u tom poslu godinama i krenuli naprijed“, u dahu nam kazuje Josip, a iz svake njegove riječi se osjeti koliko energično i predano doživljava svoj posao.

„Zamislite, živite i radite negdje vani, a imate kuću ili stan ovdje. Planirate godišnji od 15 dana, a znate da vas ovdje čeka košenje, čišćenje kuće, pranje posteljine, ustajali zrak u kući a nemate nikoga da Vam to spremi i pospremi; izgubite 3 dana samo na tome. No to i ne mora biti tako. Mi sve uradimo, a vi dođete i uživate u svom godišnjem, kako bi i trebali“, nastavlja Josip i dodaje kako trenutno najveći dio posla obavljamo za poduzeća iz Viteza i Novog Travnika.

„Održavamo higijenu brojnih poslovnih prostora, a naši klijenti su u nekoliko navrata pitali i za mogućnost pružanja usluge održavanja vanjskog dijela prostora. Objeručke smo prihvatili ideju, razradili poslovni plan te uvrstili i tu ponudu. Tako da sada sa sigurnošću možemo potvrditi da smo jedan od servisa koji nudi najširi spektar usluga održavanja nekretnina“, govori Josip i najavljuje kako neće stati samo na ovome.

„Želimo i kemijsku čistionicu, majstora u kući 24 sata te nam je krajni cilj upravljanje nekretninama.
Rentanje i vođenje nekretnina nikada neće biti lakše nego uz nas“, zaključuje Josip.

Usluge koje možete tražiti u obrtu za čišćenje i održavanje „MS Clean“ su generalno ili periodično čišćenje, pranje namještaja, košenje trave, pranje parkinga, dezinfekcija, pranje većih površina tepiha – itisona, kao i brojne druge usluge koje se tiču uređenja i održavanja prostora, a na zahtjev klijenta.

„MS Clean“ možete kontaktirati na broj telefona +387 63 771 409 ili na Facebook stranicu MS-clean.