Sjajna predstava “Neću da ćutim” zatvara kazališne dane, prihod od ulaznica ide za pomoć obitelji Đurić

Ovogodišnje kazališne dane u Vitezu zatvara predstava “Neću da ćutim” Amaterskog pozorišta “Branislav Nušić” Šid. Predstava će biti odigrana Kazališnoj dvorani Vitez, u nedjelju 20. listopada, s početkom u 19 sati.

Ova sjajna predstava bit će humanitarnog karaktera, a sav prihod od prodanih ulaznica i prikupljenih priloga bit će uplaćen na račun koji je otvoren za pomoć obitelji Đurić, kojoj je u požaru izgorila obiteljska kuća.

Predstava govori o dokazivanju žrtve da je žrtva… Obavijena narančastom bojom – bojom upozorenja… Ispred publike 7 žena objašnjava i dokazuje da su žrtve svakodnevno…sedam dana u nedjelji …a one samo žele da budu žene …

Predstava je nastala u suradnji AP “Branislav Nušić” Šid i Crvenog krsta Šid i uključuju se cijela lokalna zajednica, institucije i organizacije koje djeluju na teritoriji Općine Šid u projekt pod nazivom “Nasilje u porodici”.

Ovaj projekat je dio šireg projekta “Gradimo zajedno” realiziranog od strane udruženja ATINA , a financiranog od strane Konrad Adenauer organizacije.

Tekst i režiju potpisuje Cvetin Aničić, a u predstavi glume: Tatjana Valjevac, Vanja Stevanović, Mia Prosić, Nadja Bilkan, Kristina Slavujević, Andrea Brčkalović i Emilija Jovanović.

Cijena ulaznice je 3 KM.

Prethodni članakPripreme za 9. Dan kazandžija i izvornog bećarca u punom jeku, prijave još sljedeći tjedan!
Sljedeći članakOŠ “Bila” osvojila prvo mjesto na općinskom natjecanju “Upozorenje na opasnost od mina”