Sjajna gesta Luke Buzuka vlasnika Fast fooda “Godrimix”

Vlasnik Fast fooda “Godrimix” koji se nalazi u Poslovnom centru 96-2 proteklog je vikenda napravio sjajnu stvar i zaslužio je da njegovoj divnoj gesti posvetimo ovaj tekst.

Naime, za vrijeme asfaltiranja dijela prometnice M-5 i dijela prometnice na ulazu u Vitez stvorile su se velike gužve, a putnicima koji su se nalazili u automobilima bilo je, malo je reći, nepodnošljivo. U takvoj situaciji glavni junak ove naše priče, Luka Buzuk, vlasnik Fast fooda “Godrimix” odlučio je sve vozače i putnike u automobilima koji su se nalazili u blizini njegovog objekta počastiti hladnim napitcima, a one gladne i nahraniti. I sve to, besplatno!

Suosjećajući s njihovom mukom Luki nije bilo teško donijeti im piće i do automobila, a mnogi su bili iznenađeni, oduševljeni, ali i zahvalni na njegovoj sjajnoj gesti.

Luka se nije želio eksponirati, čak misli da nije napravio ništa posebno, nego samo ono što bi vjerojatno svatko od nas učinio u sličnoj situaciji. Ipak, mišljenja smo kako je ovo ipak nesvakidašnja gesta te kako je Luka bio heroj toga dana i pokazao kako bi svatko od nas trebao postupati u svakoj sličnoj situaciji.

Bit ćemo slobodni i predložiti svima vama da prvom prilikom posjetite Fast food “Godrmix” i Luku, kušate njihove specijalitete. Ovo je možda i mala reklame, ali zasigurno najmanje što Luka zaslužuje i što smo mi mogli učiniti. Dapače, ništa usporedbi s njegovom gestom! Bravo Luka!