Sjajan uspjeh Vesne Gugić

Proteklog vikenda u nedjelju, 3. ožujka u Tuzli je održano otvoreno prvenstvo Tuzlanskog kantona “Tk-a OPEN 2013” na kojem je nastupilo oko 1100 natjecatelja iz nekoliko zemalja (Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i BiH).

Na ovom turniru, koji slovi za jedan od jačih u regionu, sjajan rezultat ostvarila je Vitežanka Vesna Gugić iz Karate kluba “Vitez” Vitez osvajanjem 1. mjesta i zlatne medalje u kategoriji u-21 (mlađe seniorke) u borbama do 60 KG., čime joj je pripala i titula pobjednice turnira u spomenutoj kategoriji.

Ovaj izniman uspjeh Vesne Gugić je samim tim veći što je ista kao aktualna juniorska prvakinja BiH, prešla u kategoriju u-21 tj. mlađih senirki i ovo joj je bio prvi nastup u toj kategoriji, a osim toga ovaj turnir je ujedno bio izborni za djecu, katede, juniore i u-21 pred predstojeće balkansko prvenstvo koje se održava u Kragujevcu (Srbija) od 29.-31. ožujka ove godine. Ovim ostvarenim rezultatom Vesna Gugić je nakon juniorskog, ostvarila i reprezentativni status u kategoriji U-21 što je svakako i dodatni uspjeh.

Čestitamo!