Sjajan rezultat i uspjeh mladih nogometaša ŠN “Kolibrići” iz Viteza na Fortuna kupu

Jučer je u Gradskoj areni u Zenici održan dječji nogometni turnir II. Fortuna kup. Na turniru je u pet uzrasnih selekcija nastupilo 60 ekipa iz BiH i Hrvatske. Među sudionicima na ovom turniru je bila i itekako uspješna škola nogometa Kolibrići iz Viteza.

Kolibrići su na turniru sudjelovali s tri uzrasne selekcije, koje su briljirale te se u Vitez vratile s novim trofejima i okićeni medaljama.
Selekcija 2010. godište se u Vitez vratila s brončanim medaljama, dok su selekcije 2011. i 2012. godište osvojili srebrne medalje zlatnog sjaja.

“Nedostatak sreće i koncentracije prilikom izvođenja penala stajao je naše selekcije titula pobjednika ovog turnira. Ovi veliki uspjesi i veličanstvene igre svih selekcija su odlična uvertira za vrhunac sezone IX. Međunarodni Božićni nogometni turnir “Vitez 2019″, koji je po rasporedu za dvadeset dana”, kazao je za portal Vitez info voditelj ŠN Kolibrići iu Viteza, Dario Čerkez.

Iz škole nogometa Kolibrići su uputili i zahvale organizatoru turnira na pozivu i organizaciji te roditeljima mališana na velikoj i bezrezervnoj potpori.