Sinoć u razmaku od 10 minuta izvršene tri pljačke

Tijekom protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljeno je 10 kaznenih djela.

Sinoć su se u vremenskom razmaku od 10 minuta dogodile tri oružane pljačke. Oko 18,15 sati, vlasnik supermarketa „Pomino”, koji se nalazi u ulici Kralja Petra Krešimira IV u Vitezu, prijavio je Policijskoj stanici Vitez, da je u navedenom supermarketu počinjeno kazneno djelo razbojništva. Dvije nepoznate maskirane osobe su uz prijetnju pištoljima otuđile kasu i udaljile se u nepoznatom pravcu.

Oko 18,20 sati, djelatnica mesnice „Buba”, koja se nalazi u mjestu Stara Bila, općina Vitez je prijavila Policijskoj stanici Vitez, da je u navedenoj mesnici počinjeno kazneno djelo razbojništva. Dvije nepoznate maskirane osobe su uz prijetnju pištoljima otuđile kasu i udaljile se u nepoznatom pravcu.

Oko 18,25 sati, prijavljeno je Policijskoj stanici Travnik, da je u mjestu Donje Putičevo, općina Travnik, u mesnici „Jurčević”, koja se nalazi u krugu firme „Sučić” počinjeno kazneno djelo razbojništva. Nepoznata maskirana osoba je ušla u navedenu mesnicu, i iz kase je otuđila određenu sumu novca.

Očevid su obavili policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik, odnosno dežurni istražitelj policije Policijske stanice Travnik. Istraga je u tijeku.

Tijekom posljednja 24 sata evidentirana su 4 narušavanja javnog reda i mira. Dogodilo se 6 prometnih nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba. Iz prometa je isključeno 9 vozila i 3 vozača, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.