Sinoć opljačkana D.B. iz Viteza

Protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljeno je 6 kaznenih djela i tri slučaja narušavanja javnog reda i mira, a na prometnicama je registrirano 7 nezgoda, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba, stoji u priopćenju iz srednjobosanskoga MUP-a.   

Sinoć oko 19.30 sati prijavljeno je Policijskoj stanici Vitez da je u mjestu Jardol počinjeno razbojništvo nad D.B. iz Viteza. Na lice mjesta upućena je policijska ophodnja, koja je u razgovoru s D.B. saznala da su joj tri mlađa muškarca otrgla torbicu i pobjegla.

Istu večer oko 21 sat medicinski tehničar Doma zdravlja Travnik prijavo je Policijskoj stanici da toga dana u Dom zdravlja dovezen B. Č. iz Travnika.

On je izjavio da su oko 20.30 u njegovu obiteljsku kuću upale dvije maskirane muške osobe i tražili od njega novac. Kako kod sebe nije imao novca, oni su ga istukli.

Nakon ukazane prve pomoći u Domu zdravlja u Travniku, B.Č. je prevezen u Kantonalnoj bolnici Travnik, gdje su mu konstartirane teže ozljede. Očevid su obavili pripadnici Policijske uprave Travnik, a istraga je u tijeku.