Sinoć opljačkana benzinska crpka u Vitezu

Kroz protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljeno je 6 kaznenih djela. Evidentirana su 2 narušavanja javnog reda i mira, a dogodile su se 4 prometne nezgode, s manjom materijalnom štetom, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba. Iz prometa je isključeno 5 vozila i 3 vozača, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

U četvrtak, 14. veljače 2013. godine, oko 20,40 sati, Z.J. iz Travnika, djelatnik benzinske crpke “Paladij”, koji se nalazi u mjestu Rijeka, općina Vitez je prijavio Policijskoj stanici Vitez, da je nad njim počinjeno kazneno djelo razbojništva. Dvije nepoznate maskirane osobe su uz prijetnju pištoljem otuđile određenu sumu novca. Očevid su obavili inspektori Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

Istražitelji policije Policijske stanice Travnik su rasvijetlili kazneno djelo lažne dojave o postavljanju bombe u Ekonomsko-ugostiteljskoj školi u Travniku, počinjeno 11. veljače 2013. godine. Počinitelj navedenog kaznenog djela je malodobni učenik navedene škole A.B. iz Travnika. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.