Sindikati osnovnog obrazovanja najavili štrajk, ravnatelji pozvali djecu u škole!

Iz neovisnog sindikata osnovnog obrazovanja Srednjobosanske županije portalu vitez.info je potvrđeno kako će od ponedjeljka, 20. veljače 2012. godine, u svim osnovnim školama Srednjobosanske županije započeti najavljeni štrajk. 

“Pozivamo djecu da ne dolaze u školu, jer mi započinjemo štrajk i nema potrebe da se djeca bespotrebno izlažu hladnoći. Pozivamo i Vladu na hitni nastavak pregovora i postizanje sporazuma, kako bismo čim prije mogli nastaviti s nastavom”, izjavio je za vitez.info Goran Puletić, predsjednik neovisnog sindikata osnovnog obrazovanja Srednjobosanske županije.

Bez obzira na ove informacije, ravnatelji osnovnih škola s područja općine Vitez pozvali su učenike da u ponedjeljak dođu na nastavu. Iz Osnovne glazbene škole Jakova Gotovca, područni odjel Vitez obavještavaju učenike da će se nastava u Glazbenoj školi izvoditi od ponedjeljka po uobičajenom rasporedu.

Srednje škole od ponedjeljka nastavljaju s nastavom, nakon obustave zbog vremenskih neprilika, koja je započela 6. veljače.

Uskoro opširnije…