ŠGD Šume Središnje Bosne dobile 145 novih radnika i pripravnika

Economic

Jučer je u direkciji ŠGD Šume Središnje Bosne potpisan ugovor sa 145 mladih ljudi, radnika i pripravnika, koji će na ovaj način da steknu svoje prvo radno iskustvo.

- REKLAMA -

Također, ŠPD Srednjobosanske šume potpisala je ugovor i s nekadašnjim radnikom koji je privremeno radio u Austriji kao šumarski tehničar i koji se tako ponovo pridružio svom starom poduzeću.

“Danas kada naša omladina na žalost svoju sreću i egzistenciju traži u inozemstvu, u naše poduzeće primljen je radnik koji se vraća iz Austrije. Ovo je još jedan pokazatelj kako naše vodstvo pravi iskorake u svemu”, ponosno su istaknuli iz Uprave poduzeća.

Iz ŠPD Srednjobosanske šume su zaželjeli svim novim radnicima puno sreće uz nadu da će svojim trudom i zalaganjem doprinositi kolektivu i postati dio istog.

Podsjetimo, ovo poduzeće u proteklih nekoliko godina bilježi izvanredne rezultate u poslovanju. Nakon dugogodišnjih gubitaka, poduzeće trenutno posluje s dobiti, vrši se prijem novih radnika, nabavljaju se materijalno-tehnička sredstva za rad, a radnici dobivaju brojne benefite. Za svaku pohvalu!