Sepkatularni transfer na pomolu: Rakitić stiže na Poljud?

Ivan Rakitić bi karijeru mogo nastaviti na Poljudu. Vijest je to koja je oduševila Splićane, a ljubitelji nogometa pomno isčekuju službenu potvrdu.

Sportske novosti su prenije kako jedan od omiljenih hrvatskih nogometaša stiže u redove Hajduka. Kako prenose, transfer je završen, a potrebno je završit još neke detalje.

Hajduk je tako u šest mjeseci izveo dva najveća ulazna transfera u Hrvatskoj. Nakon Ivana Perišića stiže i legendarni Rakitić, koji je postao legenda slavne Barcelone, ali i Seville i reprezentacije Hrvatske.

Rakitić je po mnogima jedan od pet najboljih hrvatskih nogometaša u povijesti, a koliku je karijeru imao, o tome ne treba ni govoriti. Koliko je velik, pokazuje i podatak da ga je Barcelona uvrstila u svoj klub legendi kluba, a tamo je samo 100-tinjak imena u bogatoj povijesti katalonskog diva.

Ivan Rakitić obožava Hajduk i odrekao se milijuna eura u Saudijskoj Arabiji samo kako bi došao u Split, ispunio svoju želju, ali i želju svoga vjenčanog kuma Marka Bralića, koji ga je dugo nagovarao na to.