Senzacionalna pobjeda Dore Ćosić na kvalifikacijama za seniorski top

U nedjelju 22. listopada u Foči se odigrao kvalifikacijski turnir TOP-8 za seniore i seniorke.

Od članova STK CM Vitez nastupili su Sanja Kljajević-Papić, Dora Ćosić, Sandro Zec i Marko Bobaš.
Kako se radi o seniorskom turniru, jakim grupama, uz dobru igru i zalaganje, muški članovi su nažalost svoje natjecanje završili u grupnoj fazi.

Nakon dugo vremena i kvalitetno odrađenog trenažnog procesa, Sanja Kljajević-Papić iskušala se u natjecateljskom dijelu. Bilježi prve pobjede, te je nažalost zaustavljena od Hena Cajic (2-3) u krajnje neizvjesnom meču.

Izborila je primarni cilj ulazak u “B” grupu, ali istovremeno dala na znanje da će kroz natjecanja u budućnosti biti ozbiljan konkurent najboljim stolnotenisačicama u BiH.

Naša Dora Ćosić opet briljantna, nakon “lošijeg” ulaska u turnir (1 poraz u grupi), u knock-out fazi prikazuje koncentriranost, usredotočenost i fenomenalnu igru, te pobjedama protiv Džana Biogradlić (3-1), Marija Gnjatić (3-1) i Ema Lovrić (3-0) osigurava finale sa seniorkom i prvom nositeljicom turnira Nedžmom Mulalić.

Senzacionalno, pobjeđuje i puno iskusniju Nedžmu 3-1 po setovima, potvrđuje u prvom mahu talent, a nadasve dobro ukomponirane i odrađene pripreme za ovaj turnir.

Pobjedom osigurava mjesto za 1.TOP-8 grupe “A” (8 najboljih).

Hvala svima koji prate naš rad, te na izravan ili neizravan način pružaju potporu u radu Kluba! Iskrene čestitke svima kažu iz – StolnoTeniskog Kluba CM Vitez.

Prethodni članak“Hrvati Središnje Bosne i izmjene Izbornog zakona BiH”
Sljedeći članak6 fantastičnih stvari koje su izumile žene