SBŽ: Dvije osobe poginule u prometnim nesrećama

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije dogodilo se 12 prometnih nesreća u kojima su 2 osobe smrtno stradale, jedna osoba je zadobila teže i 5 osoba lakše tjelesne ozljede.

U utorak oko 18 sati u mjestu Ovčarevo općina Travnik, na putu Kalibunar-Ovčarevo dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač I. M., rođen 1985. godine iz Travnika, upravljajući vozilom marke “Bagi“, bez registracijskih oznaka sletio s kolnika. U nesreći je suputnik G. M., rođen 2003. godine smrtno stradao, dok su vozač I. M. i suputnik D. M., rođen 1975. god iz Travnika zadobili teže tjelesne ozljede, koje su konstatirane u bolnici u Novoj Biloj. Očevid su obavili službenici Odjela krim policije PU Travnik navodi se u priopćenju iz Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije.

U mjestu Vrbanja, općina Bugojno, oko 21 sat se također dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovali vozač S. H., rođen 1955. godine iz Gornjeg Vakufa / Uskoplja s vozilom marke „Citroen Berlingo“, i biciklist N. Lj, rođen 1995. godine iz Bugojna. U nesreći je biciklista N.Lj. zadobio teže tjelesne ozljede, od kojih je u Domu zdravlja u Bugojnu preminuo. Očevid su obavili službenici Odjela krim policije PU Bugojno.

Dodajmo kako su tijekom protekla 24 sata iz prometa isključena 2 motorna vozila i 5 vozača, uručeno je 179 prekršajnih naloga zbog prekršaja iz oblasti prometa, a evidentirano je 28 prekršaja mobilnim radarom.