SBŽ: Akcija sprječavanja i sankcioniranja nepropisnog parkiranja

Službenici policije na prostoru Srednjobosanske županije već dva mjeseca u dane vikenda provode pojačane mjere sigurnosti, koje su usmjerene na različite sigurnosne aspekte.

Tako su akcenti kontrole bili alkoholizirani vozači, neregistrirana vozila, brzina kretanja vozila, te dokumentiranje kaznenih djela i sprječavanje narušavanja javnog reda i mira…

U radne dane akcenti kontrole u prometu bili su različiti, počevši od kontrola vozila javnog prijevoza i taxi vozila, vozila auto-škola i slično.

Obavještavamo sudionike u prometu da će u periodu od 28.11. do 04.12.2016. godine u svim općinama naše županije biti provedene pojačane mjere na sprječavanju i sankcioniranju nepropisnog parkiranja vozila. Navedene aktivnosti naročito će biti intenzivne u užim gradskim područjima i na lokacijama gdje nepropisno parkirana vozila ometaju odvijanje prometa ili ugrožavaju sigurnost pješaka i drugih sudionika u prometu”, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije.

Mole sve sudionike u prometu da poštuju prometnu signalizaciju i na taj način povećaju svoju, ali i sigurnost drugih sudionika u prometu, te izbjegnu sankcioniranje za počinjene prekršaje.

Prethodni članakPoziv na prijavu na trening za facilitatore
Sljedeći članakBožićna bajka u Hrvatskom kazalištu Travnik