Sazvana 86. sjednica Vlade SBŽ

Premijer Srednjobosanske županije (SBŽ) sazvao je 86. sjednicu Vlade SBŽ-a za četvrtak 11. rujna 2014. godine, s početkom u 9 sati.

Na dnevnom redu će se naći 13 točaka, a među njima i izvješće o izvršenju proračuna SBŽ-a za period 1. siječnja do 30. lipnja 2014. godine.

Vlada SBŽ-a razmatrat će i prijedlog odluke o izdvajanju sredstava za poticaje gospodarstvu, zatim prijedlog odluke o raspodjeli sredstava za poticaje gospodarstvu “izgradnja poduzetničke infrastrukture” te prijedlog odluka o pokretanju postupaka za javne nabavke.

Na ovoj sjednici Vlade SBŽ-a bit će, između ostalih, prezentirane informacija o dopisu Federalnog ministarstva zdravstva u vezi sa izmjenom Kolektivnog ugovora za oblast zdravstva i informacija o presudi Općinskog suda u Travniku o uknjižbi prava vlasništva u korist BNT “Poslovni sustav” d.d. Novo Travnik.

Članovi Vlade će raspravljati i o davanju suglasnosti na protokol o uvjetima za osiguranje ugljena za sezonu 2014/15 za Gradsku toplanu Travnik te suglasnosti za odobrenje novčanih sredstava za potrebe Ministarstva unutarnjih poslova.