Sazvana 74. sjednica Vlade SBŽ

Premijer Srednjobosanske županije (SBŽ) Tahir Lendo sazvao je 74. sjednica Vlade SBŽ za četvrtak 24. travnja 2014. godine, s početkom u 9 sati.

Na dnevnom redu će se naći 16 točaka, među kojima i prijedlog sporazuma o suradnji Vlade SBŽ i nevladinih organizacija u SBŽ.
Članovi Vlade raspravljat će, između ostalog, o prijedlogu odluke o davanju suglasnosti za raskidanje Ugovora o koncesiji za istraživanje i eksploataciju krečnjaka na lokalitetu “Sutješćina”, općina Kreševo, kao i o prijedlogu odluke o angažiranju volontera u osnovnim i srednjim školama.

Vlada SBŽ razmatrati će i prijedlog odluke o izdvajanju i raspodjeli sredstava za zdravstvenu zaštitu branitelja i članova njihovih obitelji, a na sjednici će biti prezentirane i informacija Odjela interne revizije o kontroli ugovora o prijevozu učenika, zatim informacija o obvezama Vlade prema Sveučilištu u Mostaru, informacija o strukturi uposlenih u Ministarstvu unutaranjih poslova, kao i informacija o novoj kategorizaciji prometnica na području SBŽ.