Sazvana 50. sjednica Vlade SBŽ

Premijer Srednjobosanske županije (SBŽ), Tahir Lendo, sazvao je 50. sjednica Vlade SBŽ za četvrtak 22. kolovoza 2013.godine, s početkom u 9 sati.

Za dnevni red je previđeno 35 točaka, među kojima prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Godišnjeg plana i programa rekonstrukcije regionalnih puteva na području SBŽ za 2013. godinu, zatim prijedlog Odluke o izdvajanju sredstava za poticaj poljoprivredi – pomoć poljoprivrednim proizvođačima, kao i prijedlog odluke o izmjeni Odluke o korištenju sredstava sa ESCROW računa.

Vlada će na svojoj 50. sjednici među ostalim točkama razmatrati prijedlog odluke o izmjeni Odluke o akontativnoj raspodjeli sredstava za sufinanciranje troškova prijevoza učenika osnovnih škola u 2013. godini, kao i informaciju o aktualnom statusu i zadnjim planovima na realizaciji projekta brze ceste “Lašva – Donji Vakuf”, informaciju o izradi projekta “Izrada darinara i minimalnih vremena vožnje na cestama SBŽ” i informaciju o statusu sredstava namijenjenih za Program poticaja volontiranja mladih u 2013. godini.

Na dnevnom redu će biti i suglasnost za potpisivanje Ugovora o sufinanciranju usluga smještaja i ishrane studenata s područja SBŽ, suglasnost za popunu upražnjenih radnih mjesta u Ministarstvu unutarnjih poslova te suglasnost za angažiranje odvjetnika u sporu po tužbi “Irački dug”. (Fena)