Sajam informacijskih tehnologija od 9. do 13. travnja

U sklopu ovogodišnjeg Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru od 9. do 13. travnja održavat će se Sajam informacijskih tehnologija (SIT) i to uz podršku Razvojne agencije za Hercegovinu REDAH i Švedske međunarodne razvojne agencije SIDA.

SIT će se ove godine sastoji iz četiri dijela i to izložbenog dijela, konferencijskog dijela, edukativnih radionica te predstavljanja tvrtki iz ICT sektora. Tako će glavna tema jednodnevne konferencije biti eGovernment u Hercegovini, a na kojoj će biti predstavljena rješenja gradova iz regije.

Na konferenciji će osim tvrtki iz regije svoja rješenja predstaviti i lokalne tvrtke koje imaju iskustvo u elektroničkom upravljanju.
Polaznici radionica moći će se upoznati s online oglašavanjem, pristupom internetu, razvoju mobilnih i poslovnih aplikacija, važnosti web stranica, Google Adwordsima, Facebooku i mnogim drugim temama iz ICT sektora.

Sajam je namijenjen i izlagačima, a za sva dodatna pitanja kao i informacije mogu se saznati na stranici www.sit.ba ili na na info@sit.ba.