Rukometna akademija Vitez svim članovima osigurala kompletnu sportsku opremu

Rukometna akademija „Vitez“, na čalu s Upravom, za vrijeme ljetnih raspusta i godišnjih odmora vrijedno je radila kako bi sve uzrasne kategorije koje će se od naredne sezone natjecati u raznim ligama spremili za istu.

Naime, uz pomoć prijatelja Uprava Akademije je stupila u kontakt i dogovorila sponzorstvo s kompanijom Klemm Security iz Zagreba. Upravo zahvaljujući ovoj donaciji, ali i podršci još nekoliko poduzetnika iz Viteza, te prijatelja Akademije uspješno je kupljena sva potrebna sportska oprema koja uključuje komplet trenerke, torbe, dukseve, majice, a prethodno lopte i ostale rekvizite za sve članove Akademije.

Proteklog tjedna održan je roditeljski sastanak, te je njihovoj djeci uručena oprema potpuno besplatno. Oduševljenje nisu krili ni roditelji, ni djeca, a posebno osnivači i trenutna Uprava Rukometne akademije ‘Vitez’.

RA Vitez formalno postoji nepunih godinu dana, a tijekom prve sezone juniorska ekipa osvojila je drugo mjesto u Ligi ŽSB, dok se broj članova popeo na 100 što rukometaše čini jednim od najbrojnijih klubova u Općini Vitez.

Od naredne sezone Rukometna akademija Vitez će se natjecati u županijskoj ligi sa selekcijama muškarci 2002. i mlađi, te 2006. i mlađi. Što se tiče djevojčica godišta 2004/2005. i 2006. i mlađe će također igrati svoju ligu ove sezone. S obzirom da je nekoliko juniora iz prošle sezone preraslo ovu selekciju Uprava se odlučila formirati seniorsku selekciju koja će naredne sezone sačinjena od juniora i dva do tri iskusnija rukometaša iz Viteza igrati ligu Herceg-Bosne.

Također treba napomenuti da će 16.09. ove godine pod organizacijom RA Vitez biti odigran rukometni turnir „Vitez 2018“ na kojem će u raznim dobnim skupinama sudjelovati 8 ekipa.