Rukometašice Viteza teško, ali zasluženo svladale Turbinu iz Jablanice

Rukometašice Vitez ostvarile vrlo tešku , ali zasluženu pobjedu u 10.kolu Prve lige F BiH protiv ekipe Turbine iz Jablanice. Vitežanke su teže od očekivanog upisale nova 3 boda pobjedom 32:31.

Prvo poluvrijeme igra je bila dosta rastrgana, a ekipe su se smjenjivale u vodstvu. Ipak, u zadnjih nekoliko minuta prvog poluvremena gošće dolaze do tri pogotka prednosti. U drugom poluvremenu igračice Viteza sustižu prednost ekipe iz Jablanice, te nešto konkretnijom igrom u oba pravca uspijevaju privesti susret u svoju korist.

Velike zasluge u pobjedi Viteza imala je debitantica u dresu Viteza, vratarka Elma Seferović. Elma je proljetno pojačanje Viteza, a s nekoliko obrana je bila ključ preokreta i očuvanja prednosti. Velike zasluge, kao i obično, imala je najučinkovitija igračica Viteza Dajana Bošatlić s 9 postignutih pogodaka, a samo jedan pogodak manje postigla je Jasna Saletović. Ana Filipović i Edita Gelić su postigle po 4, Klaudija Nevistić 3, Amra Delić, Leona Blaž, Iva Maros i Dina Saletović po 1.

Narednog vikenda rukometašice Viteza gostuju kod ekipe Neretva iz Jablanice.