Rukometaši Viteza započeli s pripremama, klupu preuzeli Blaž i Ćato

Pripreme za nastavak natjecateljske 2014/2015. Rukometni klub “Vitez” dočekuje sa izmijenjenim trenerskim kadrom.

Nezadovoljni postignutim rezultatima u prvom dijelu sezone, s pozicije trenera u klubu odstupili su Jezerčić i Šero, a njihovu poziciju su preuzeli rukometni veterani kluba – Kristijan Blaž i Nikola Ćato. Ova ranije najavljena izmjena je i službeno potvrđena na sinoć održanoj prozivci članova kluba, kojoj je nazočilo 25 rukometaša, priopćeno je iz ovog kluba. Istaknuto je da ambicije kluba ostaju iste kao i u prethodnom dijelu sezone, a to je borba za jednu od čelnih pozicija u Prvoj Rukometnoj ligi BiH – Jug.

Kako je ranije najavljeno, klub je u natjecateljskoj stanci napustio i Amar Kobilica, koji će od ovom dijelu sezone nastupati u redovima momčadi „Bosne” iz Tešnja. Prozivci i pripremnom treningu nazočili su i nekadašnji igrači kluba Zoran Pranjković i Luka Mlakić, koji bi prema najavama trebali igrati u nastavku sezone, a predstavljen je i novi član momčadi RK „Viteza” – Dejan Biljaka, rukometaš iz Nove Bile. Najavljena je i bliska suradnja s Rukometnim savezom BiH, kao i vodećim rukometnim stručnjacima iz naše zemlje, a temeljem uspješne organizacije utakmica rukometne reprezentacije BiH u Vitezu i kvalitetne suradnje s trenerima bh. reprezentacije.

Službeno je promovirana i suradnja s novim sponzorom kluba – JP Elektroprivreda HZ HB Mostar, te najavljena i prva trening utakmica između RK „Vitez” i RK „Čelik” iz Zenice, koja će biti odigrana u subotu 18. siječnja 2014. godine u Gradskoj sportskoj dvorani Vitez, s početkom u 16,00 sati.