Rukometaši Viteza slavili kod Igmana

Rukometaši Viteza očekivano su slavili pobjedu na gostovanju u Hadžićima, gdje su, u okviru 16. kola Prve lige BiH Jug, odmjerili snage s domaćim sastavom – RK “Igman”. Iako bez nekolicine standardnih igrača, rukometaši Viteza su, naročito u drugom poluvremenu, pokazali zrelost na terenu i uz sjajnu obranu, koja je sve više karakteristika naših rukometaša, s lakoćom osvojili bodove na gostujućem terenu.

Iako su sam početak utakmice i prvo poluvrijeme utakmice protekli u cijelom nizu tehničkih pogrešaka s obje strane, pravo lice momčad Viteza je pokazala u drugom poluvremenu u kojem su demonstrirali rukometno znanje i  nadmoć, te s lakoćom došli do konačnih pet golova razlike i rezultata 23:28  (13:11).

Briljantnu partiju je ponovno ponudio golman Štrbac, koji je uz kvalitetnu igru ostalih suigrača, od kojih su se izdvojili Filipović sa 7 postignutih pogodaka, te Bošnjak i Pavlović s po 5 zgoditaka, značajno doprinio pobjedi Viteza.

Ovo je i dobra najava za rukometni vikend koji nam predstoji u narednom kolu, kada u Vitez dolazi prvoplasirana momčad prvenstva – RK “Bosna” iz Visokog.