ROMANTIČNA PRIČA: Valentinovo u Vitezu!

Jučer, na Valentinovo – Dan zaljubljenih smo pripovjedili jednu lijepu priču, da je Bog na početku, kada je stvarao čovjeka, stvorio samo dušu, a ne i tijelo. To mu se činilo prejednostavnim, a i čovjek je bio usamljen, pa je jednog dana dušu podijelio na dva dijela. Jedan dio stavio je u muško tijelo, a drugi u žensko. Pustio ih je i dao im zadatak da se traže po svijetu. Za nagradu im je dao da osjete da su se našli, ako se ikad uopće pronađu…

Pisali smo i da je ovaj lijepi da možda današnji konzumerizam progutao i od njega stvorio preveliki bauk, ali i da je bit tog dana ispod tone ruža i čokoladnih bombona, ipak, ostao isti – onaj ljubavni.

Uvriježeno je promišljanje kako dečki djevojkama, a i obratno, za Valentinovo moraju kupovati poklone kako bi dokazali ljubav. Također, vrlo često se može čuti da su djevojke romantičnije od mladića.

Portal vitez.info donosi jednu lijepu FOTO priču, koja će na najbolji način demantirati gore napisane predrasude. Da se neprocjenjiv i originalni poklon može nekomu darovati bez plaćanja, istina uz “malo” truda, a i da dečki znaju biti itekako romantični pokazuje primjer Stjepana Stojaka iz Viteza.

Stjepan je pripremio originalan poklon za Valentinovo, a komu je namijenjen…neka ostane tajna…;)

Da vidimo tko će sada kazati da dečki nisu romantični! Običaj znate, koga se dojmila ova priča neka stavi „lajk“…;)

{gallery}zabava/valentinovo{/gallery}