Roberto Soldić krajem godine nastupa protiv legendarnog Khalidova!

Neko vrijeme poznat je Soldićev idući protivnik, no sada znamo sve informacije.

Najavljivali su iz KSW-a kako će u sklopu današnje priredbe otkriti lokaciju i datum Soldićeve borbe protiv Mameda Khalidova. To se danas i dogodilo, a ”RoboCop” će drugi pojas unutar KSW-a pokušati osvojiti 18. prosinca ove godine. Meč će se održati u sklopu KSW 65 priredbe, a poljski grad Gliwice ugostit će ovu priredbu.

U sklopu istog eventa, Salahdine Parnasse i Daniel Torres odradit će revanš za titulu u perolakoj kategoriji. Torres je krajem siječnja priredio iznenađenje nokautiravši Parnassea u prvoj rundi, a Francuz će nakon pobjede protiv našeg Filipa Pejića dobiti priliku za iskupljenje.

Što se Soldića tiče, borba protiv Khalidova biti će mu vjerojatno najveća u karijeri. 41-godišnji Čečen s poljskom putovnicom, prava je legenda najjače poljske MMA organizacije. Khalidov je za KSW debitirao još 2007. godine, a odradio je ukupna 24 meča za ovu promociju. Od ožujka 2010. godine pa sve do ožujka 2018. godine, Khalidov je bio neporažen, pritom upisavši 14 pobjeda i jedan neriješeni meč.

Soldić kao aktualni prvak velter kategorije i jedan od trenutno najdominantnijih boraca u promociji te Khalidov kao možda i najveći borac poljske organizacije zajedno čine jednu od najvećih borbi u povijesti KSW-a. Dakle, KSW 65 priredba koja će se održati krajem ove godine nikako se ne smije propustiti.

Ariel Helwani također je putem Twittera reagirao na borbu između Khalidova i Soldića te je napisao kako se radi o jednoj od najvećih borbi izvan UFC-a i Bellatora.

Prethodni članakPredstavnici BiH na Festivalu frizera u Antaliji osvojili nagrade
Sljedeći članakU Novoj Gradiški svečano otkriven spomenik Toši Proeskom