Restoran “Lovac” obogatio ponudu i poručuje: “Za sitan novac dođite u Lovac”

Restoran “Lovac”, koji se nalazi u PC ’96 Vitez, početkom ove godine nakon dugo vremena otvorio je gostima svoja vrata. Ovo, nekada, popularno odredište brojnih ljubitelja dobre hrane i kapljice nedugo nakon što je započelo s radom, prisilno je zatvorila pandemija korona virusa. Ipak, i u takvim uvjetima bili su na usluzi svojim gostima, osiguravši dostavu hrane.

Nakon što je donesena odluka o dopuštanju rada ugostiteljskim objektima iz restorana “Lovac” razveselili su svoje goste proširivši svoj meni. Uz standardnu ponudu kvalitetnih gotovih i jela sa roštilja, koju su u međuvremenu obogatili, ovim putem izdvajamo ponudu kuće. Ponuda kuće je Lovačka salata po cijeni od samo 3 KM, zatim Punjeni slani palačinci s prilogom po cijeni od 5 KM i vrlo kvalitetni Lovački doručak po cijeni od samo 6 KM. Naša ekipa je danas kušala kompletnu ponudu kuće restorana “Lovac” i toplo preporučamo svima da to isto učine.

“Sigurni smo kako će tradicija koju baštini ovaj restoran, kvalitetna usluga, ali i ponuda pirvući brojne posjetitelje. Radujemo se svim posjetiteljima i budućim druženjima”, poručuju iz restorana “Lovac”.

Restoran “Lovac” radi svakim radnim danom od 7 do 20 sati, a ponudu možete pogledati u meniju koji se nalazi u galeriji.

“Za sitan novac dođite u Lovac”, kažu na koncu iz ovoga popularnog viteškog restorana, a mi u galeriji donosimo njihovu novu ponudu s cijenama.

Prethodni članakCaffe clubu “Maccao” potrebni konobar/ica i čistač/ica
Sljedeći članakBRAVOOO: Rukometna akademija Vitez pokrenula Školu rukometa Novi Travnik