Reprezentativci karate kluba „Mladost“ Vitez u završnoj fazi priprema pred odlazak na SP

Nakon održanih bodovnih turnira, natjecatelji Karate kluba „Mladost” Vitez, brat i sestra Edin i Mirnesa Bektaš, osigurali su plasman za odlazak na Svjetsko prvenstvo za kadete, juniore i U21 seniore u Španjolskoj, Guadalajara, koje će biti održano 5. do 11. studenog 2013. godine.
Obzirom da su održane prve i druge faze priprema u koje su ulazili i bodovni turniri, reprezentativci ovog kluba ulaze u treću, završnu fazu, u kojoj će s ostalim reprezentativcima od 23. do 27. studenog biti na pripremama u Međugorju, a potom opet nastavljaju trenirati u matičnom klubu do samog polaska na Svjetsko prvenstvo. Njih dvoje će nastupati u juniorskoj kategoriji u borbama.

Kako je naglasio njihov trener i trener karate kluba „Mladost” Vitez, Aldin Adilović, prvi i drugi dio priprema Bektaši su odradili s natjecateljima iz svog kluba kao i s bivšom natjecateljisom ovog kluba, Aminom Adilović, koja je također osigurala plasman u seniorskoj kategoriji u borbama na ovom prvenstvu.

„Također nas očekuje i finalni dio priprema gdje ulazi i iznalazak sredstava za odlazak na ovo prvenstvo, ali se nadamo da ćemo uz pomoć ljudi dobre volje, sponzora kao i nadležnih institucija osigurati potrebna novčana sredstva za odlazak naših reprezentativaca. Moram naglasiti i to, da su i treneri Arif Zukić i Adnan Arnautović dali svoj doprinos u ovim pripremama, te im se ovom prilikom iskreno zahvaljujemo kao i svim dosadašnjim sponzorima, te se nadamo da ćemo kao i mnogo puta do sada postići dobar rezultat”, rekao je za portal vitez.info Aldin Adilović.