Reprezentacije mininogometa BiH i Srbije odigrat će u Vitezu prijateljski susret

Mininogometna reprezentacija počela je s pripremama za EMF EURO 2017 koje će se održati u Českoj.

Povodom toga organiziran je prijateljski susret između reprezentacije Srbije i Bosne i Hercegovine. Dogovorena su dva susreta jedan u petak 19. svibnja s početkom u 21:00 s drugi susret je u subotu 20. svibnja u 11:00, na terenima SRC Romari u Vitezu. Ulaz na ovaj događaj je besplatan.

Nalazimo se veoma kvalitetnoj skupini sa Srbijom, Italijom i Crnom Gorom ali BiH je reprezentacija koja na posljednja dva europska prvenstva nije zabilježila niti jedan poraz u regularnom dijelu utakmice kazao je za Vitez.info Josip Kupreškić, Izbornik mininogometne reprezentacije BiH.

Za ovaj ciklus Izbornik se zahvalio sedmorici igrača a pozvao je 13 novih, na širi spisak, koji će imati priliku s sedam starih da izbore mjesto za put u Češku.

Mogu samo reći da ćemo ove godine biti kvalitetnija momčad a također bih naveo da imamo i iskustvo, tako da očekujem jako puno od ovog Europskog prvenstva dodao je izbornik za Vitez.info. Na prijateljskoj utakmici protiv Srbije imati ćemo priliku isprobati nove dečke tako da će nam rezultat biti u drugom planu.

 

Prethodni članakNudi se 100.000 KM za informaciju o ubojstvu Joze Kafadara
Sljedeći članakGrupacija Gudelj povećala plaće svojim uposlenicima za 14%