Rendulić uoči povijesne utakmice Zrinjskog: Idemo u pobjedu protiv svih

Aktualni prvak Bosne i Hercegovine, mostarski Zrinjski igra prvu utakmicu grupne faze nekog europskog natjecanja u klupskoj povijesti.

Na Stadion pod Bijelim Brijegom u Mostar stiže nizozemski AZ, koji neosporno ima ulogu favorita. Trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić je na presici uoči utakmice izjavio:

“Ono što je do prije šest ili sedam mjeseci bio samo san postalo je stvarnost. To smo htjeli i željeli i to sada imamo. Drago nam je zbog nas, da ne zvuči bahato i pretenciozno, što smo doveli Europu u Mostar i u BiH. Grupa sama po sebi je izuzetno teška”, rekao je Rendulić pa nastavio:

“AZ Alkmaar je ekipa koja je na čelu Eredivisie, ove sezone još nisu izgubili. Ekipa je puna kvalitete, puna dobrih pojedinaca i ekipa koja se ne mijenja previše. U takvoj ligi u kakvoj su oni, ako si prvi i imaš četiri pobjede, jasno je o kakvoj ekipi se radi. Mi igramo kući i naše ambicije su poznate, a to je da idemo na pobjedu. Nadam se da ćemo pružiti kvalitetnu igru, dat ćemo sve od sebe, to je sigurno, i nadamo se da će to biti dovoljno za pobjedu.” piše Index.hr.