Real Comerc izlagao na Međunarodnom sajmu gospodarstva – Mostar 2014

Sedamnaesti Međunarodni sajam gospodarstva – Mostar 2014., na kojem se predstavilo 700 izlagača iz zemlje i svijeta, zatvorio je svoja vrata 12. travnja. Mostarski sajam održan je unatoč iznimno teškoj gospodarskoj i socijalnoj situaciji te je opravdao očekivanja organizatora. 

S govornice mostarskog sajma predsjednici Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović i Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović poslali su ohrabrujuće poruke za gospodarstvo obaju susjednih država.

Sajam je primjer da gospodarstvo treba biti u fokusu svih nas” – glasila je jedna od najvažnijih poruka koju su poslali visoki dužnosnici na ovogodišnoj manifestaciji.

Tijekom sajma, održano je niz iznimno posjećenih i značajnih konferencija, stručnih skupova, radionica i okruglih stolova na teme: turizma, zaštite okoliša, obrazovanja, industrijskog dizajna, gospodarskog plana razvoja, uvoza i izvoza te informacijskih tehnologija. Sajam je bio mjesto izravnih susreta gospodarstvenika, a ove su godine najzastupljeniji na sajmu bili domaći gospodarstvenici koji su iskazali jaki poduzetnički duh.

Od viteških poduzeća u svojstvu izlagača sudjelovalo je poduzeća Real Comerc d.o.o.. Ovoga puta Real Comerc prezentirao je široku paletu artikala iz vlastite proizvodnje: limena garažna vrata, metalne nogice za baštanske klupe i stolove te bogat asortiman repromaterijala za proizvodnju namještaja gdje se posebno ističu okovi za sve vrste kreveta sa i bez motora.

Real Comerc poslovnoj javnosti poznat je po bogatoj ponudi vijčane robe i metalne galanterije a kao novitet u proizvodnom programu nude nosače za klima uređaje i CNC proizvode. U nizu usluga u obradi metala na ekscentar presama, kovalicama, valjalicama, strugovima, glodalicama, pećima za termičku obradu, Real Comerc nudi svojim poslovnim partnerima još jednu uslugu: plastifikaciju metala.