Ravnatelji škola iz Zagrebačke županije posjetili kolege u Središnjoj Bosni

Ovoga vikenda ravnatelje Osnovnih škola iz Središnje Bosne, koje nastavu izvode na hrvatskom jeziku, posjetili su ravnatelji škola iz Zagrebačke županije. Ravnatelji iz Središnje Bosne bili su dobri domaćini e su gostima pokazali ljepote i povijesne znamenitosti Središnje Bosne. Tako su u obilasku posjetili Guču Goru, Fojnicu, Kiseljak, Hrvatsku bolnicu “Dr. fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj, spomen sobu Vitez, a dogovorena je i suradnja između škola.

Oduševljeni smo i pnosni na naš hrvatski narod u Bosni. Sretni smo što smo posjetili Središnju Bosnu i nadamo se skorašnjem ponovnom dolasku”, istaknuli su gosti, te svoje domaćine pozvali na seminar ravnatelja koji će biti održan u istopada na Bolu na Braču.

Ravnatelje iz Zagrebačke županije ugostio je i osigurao spavanje don Željko Marić, ravnatelj KŠC Travnik, a ugostila ih je i ministrica obrazovanja, znanosti kulture i športa ŽSB, Katica Čerkez sa svojim suradnicima.

U posjetu Središnjj Bosni Bili su Jure Mišković, Darinka Balen, Nikica Mihaljević, Miše Kutleša, Zlatko Hasan, te predstavnici izdavačke kuće Alfa Venera Kordić i Lobel Dedić.

Prethodni članakZrinjski iskoristio kiks Željezničara i preuzeo lidersku poziciju
Sljedeći članakKupres ovoga ljeta okuplja najviše Ivana na svijetu